Om os

SUSTAINABILITYNOW.EU støtter ledere og medarbejdere i udviklingen af bæredygtige processer i offentlige og private virksomheder, for at skabe yderlig økonomisk bæredygtig vækst og et mere bærdygtigt miljø. Vi kommer med nye perspektiver og mulige ideer, og sammen med jer kommer frem til løsninger der passer for jer. Processen sker gennem brainstorming, rådgivning og kreative workshopforløb. Den bæredygtige fremtid er baseret på at vi går nye veje, og tænker tanker der endnu ikke er tænkt!

Vi har 25 års konsulent erfaring fra Change Management projekter, og med optimering af processer.

Hvad kan vi tilbyde?

Vi kan hjælpe jer med at få genskabt en sund økonomi, hvis den er blevet udfordret i forbindelse med de udfordringer vi står overfor, Krigen i Ukraine, Inflation, Naturkatastrofer og udfordringerne i forhold til vores Mentale Sundhed. På denne baggrund kan vi støtte jer med videreudviklingen af jeres forretning i en mere bæredygtig retning, og skabe forøget værdi.

SUSTAINABILITYNOWs vision er at bidrage til at udvikle bæredygtige processer hvor ressourcerne bliver udnyttet til at skabe bæredygtige vækst for vores kommende generationer.

JENS CHRISTIAN AAGENÆS, CEO SUSTAINABILITYNOW
Sustainability Advisor & Coach, Professional ICF Certified Coach, PCC

Jens Christian´s primære fokus er udvikling af bæredygtige processer i virksomheder, hvor fokus er at skabe en sund bundlinje & bæredygtighed. Han inspirerer ledere og medarbejdere til at tænke bæredygtighed ind i alle processer, ved at udvikle et mere bæredygtigt mindset i organisationen. Udgangspunktet er de 17 verdensmål.

Jens Christian har over 25 års international erfaring med udvikling og implementering af Change Management processer for større og mindre virksomheder der har haft behov for optimering af vitale processer. Hans speciale ligger indenfor udvikling og facilitering af Change Management trænings-programmer for ledere, som har inkluderet flere tusinde ledere i forskellige lande. Målsætningen har været at skabe bedre ledelse og lønsomhed og et sundere arbejdsmiljø. Han har 2 Internationale ICF akkrediterede Business Coach uddannelser bag sig, og har coachet flere tusinde ledere i forhold til udfordringer de har haft i forbindelse med forandringsprocesserne.

Jens Christians´ s store erfaring med forandringsledelse har givet ham indsigt i hvad der kræves for at skabe succesfyldte forandringer.

I vil få en kreativ facilitator der kan hjælpe jer med at se nye perspektiver og muligheder. 

I vil opleve en engageret mentor og leder i forhold til gennemførelsen af jeres bæredygtige proces.       


SUSTAINABILITYNOW`S INTERNATIONALE PARTNER

Vi er stolte af at præsentere PDLG PeopleDynamic Learning Group INC. Fra Canada, og deres to flagskibsprogrammer, “The Business Coaching Advantage Certification Program ™” og “Coaching Advantage for Leaders ™” -programmet ” i Skandinavien.

Sustainabilitynow er også stolte over at repræsentere en organisation inden for coaching og kommunikation på et så højt niveau som PDLG, der har været en frontfigur inden for forskningen inden for Coaching og ledelse i mere end 20 år.

Hvad kan PDLG tilbyde?

PDLG´s programmer støtter udviklingen af ​​en mere bæredygtig tilgang til ledelse og kommunikation, og skaber varige adfærds ændringer hos kursisterne som deltager. Man får en ny tilgang til sin lederrolle, meget mere involverende, som har en direkte positiv indflydelse på arbejdsmiljøet, og de konkrete økonomiske resultater.

Designerne og lederne af disse to programmer, Melinda Sinclair og Dorothy Greenaway, og Maggie DiStasi, er internationalt anerkendte eksperter inden for Business Coaching, Coaching Training og Leadership Development.

De er kendt for deres fantastiske evner til at skabe dynamiske læringsoplevelser og skabe et samarbejdende læringsmiljø, også i det virtuelle univers, hvor man er inspireret til at blive udfordret og vokse.

PDLG har leveret Business Coaching uddannelser internationalt siden 2014, dels fysiske forløb og rene virtuelle forløb. Du vil opleve det inspirerende ved at de samler internationale deltagere fra hele verden i deres virtuelle grupper, og skaber et helt unikt læringsrum. Undervisningen foregår online på Engelsk.

Comments are closed.