Mental sundhed – Samtalen vi ikke kan leve foruden!

Tal med mig nu

Mental Sundhed

Der er et voksende fokus på vigtigheden af vores mentale helbred, vi møder det på kontoret, på skolen, i fitness center, i hjemmet, i parforhold, som single. Det gælder både ældre og yngre, rig og fattig. Det er noget vi selv kan tage fat i og forbedre, men desværre kan det også være noget der rammer os som en alvorlig sygdom.

Samtalen som skaber bæredygtighed og mental sundhed.

Vi har alle behov for at samtale, og vi kan blive psykisk syge hvis vi ikke får mulighed for at dele vore tanker med andre. Det er der mange af os som har erfaret under Coronaen, men også nu under krigen i Ukraine, og de verdensomspændende miljøkatastrofer påvirker det os stærkt. Mange af os slås med psykiske problemer så som frygt for fremtiden, manglende selvværd, ensomhed, og stress. Den mentale sundhed er globalt udfordret, og vi må gøre alt vi kan for at hjælpe både den yngre generation såvel som den ældre, til at takle disse tider. I Talmedmig.nu ser vi at vi som enkelt individer må blive bedre til at engagere os i at holde medmenneskelig samtaler med hinanden, og hjælpe hinanden til at få det bedre, og også blive bedre til at lede os selv.

Tal med mig nu!

ORDET har en skabende kraft, og i en samtale kontekst kan denne udvikle mirakler. Vær åben for nye muligheder, stol på dig selv, og tag det næste skridt.

Comments are closed.