Mentor Uddannelse

At tilbyde ledere og medarbejdere et mentor forløb, forøger muligheden for at de får det bedste frem i sig selv, og at de når deres mål som forventet. At tilbyde en mentor uddannelse til de medarbejdere der naturligt har det i sig at støtte andre til at blive bedre, er en rigtig god investering, og sikrer bæredygtige resultater.

Målgruppe

Mentoruddannelsen er for ledere og andre som gerne vil ind i en Mentor funktion, og inspirere og udvikle andre gennem at give af sig selv og ens egne erfaringer. Programmet er også velegnet for dig som er bestyrelsesmedlem, projektleder eller har et andet ledende ansvar, og som kan se værdien i at kunne påtage sig mentor rollen for at få medarbejdere til at blomstre og skabe forbedrede resultater i organisationen.

Indhold

Vi har sammensat et 3 halv-dages virtuelt Mentor kursus, som bygger videre på evnen at mestre effektiv kommunikation med hensyntagen til deltagerens allerede opnåede kompetencer og erfaring gennem et aktivt arbejdsliv. Derudover lærer du en lang række værktøjer og metoder at kende, til brug i dit virke som Mentor, således at du sikrer udvikling og fremdrift af Mentee og samtidigt også udvikler dig selv i din Mentorrolle.

Udbytte

  • At udvikle andre gennem egen erfaring
  • At kunne bidrage til andres vækst
  • Forbedre dine kommunikative evner
  • Du får udviklet dit professionelle netværk
  • Du får udviklet egen læring gennem mentor/ mentee relationen

Kurset er praktisk opbygget med mange øvelser, således at du selv får afprøvet værktøjerne på din egen krop og derved bliver bedre til at benytte disse.

Efter kurset har du mulighed for at blive optaget i vores Mentor/Mentee database.

Praktisk information

Dato fysisk møde: Vi afventer Corona situationen
Virtuelt: Microsoft Teams – 3 halv-dages moduler

Modul 1 – Mentor Kommunikation

Modul 2 – Mentor rolle

Modul 3 – Præsenter egen case

Pris – 12500 kr. excl. moms per. person
Tilmeldingsfrist –
Afmeldingsfrist –

Facilitator

Jens Christian Aagenæs

Kontakt os for tilmelding eller besøg her

Comments are closed.