Coaching Advantage

Coaching er en af de vigtigste leder- discipliner for fremtidens ledere der ønsker at udvikle bæredygtige organisationer, og sikre vår klode i al fremtid. At lære kunsten at kommunikere intelligent, og udvikle medarbejdernes styrker, og forøge medarbejdertilfredshed og gode resultater.

Dette Internationale coaching program for ledere er udviklet for at give ledere de nyest værktøjer indenfor kommunikation og bæredygtig ledelse. Programmet er ICF akkrediteret og giver ICF credits. Programmet leveres både på dansk og engelsk og er udviklet af SUSTAINABILITYNOW ´s internationale business partner, PeopleDynamics Learning Group fra Canada. PDLG har også udviklet den Internationale Business Coaching Uddannelse, The Business Coaching Advantage Certification Program, som SUSTAINABILITYNOW har ansvaret for i Skandinavien.

Målgruppe

Dette kursus er for ledere, teamledere, kommende ledere , coaches eller konsulenter der ønsker en mere coachende tilgang til deres funktion og deres lederrolle. På kort tid opnås færdigheder, der er med til at forbedre dialogen med medarbejderne, hvilket vil øge effektiviteten og skabe større ejerskab hos den enkelte.

Indhold

Der undervises i 2 dage + 1 dag. Efter de første to dage går deltagerne tilbage i virksomhederne og træner stoffet i deres hverdag. Efter tre til fire uger afholdes en opfølgningsdag, hvor man bygger ovenpå det indlærte.

Kurset er tilrettelagt, så det er praktisk anvendeligt med det samme. De værktøjer der undervises i, kan man gå hjem og bruge.

I forbindelse med kurset er der mulighed for at tilknytte en af vore coaches, og modtage individuel coaching. Formålet er, at den enkelte deltager ” tager egen medicin” og oplever effekten af at blive coachet.

Udbytte

  • Du lærer at bruge coaching som et intelligent kommunikations -værktøj, hvor du som leder kan coache medarbejdere og hjælpe dem finde deres styrker og motivere dem ved at anerkende dem for den indsats de gør.
  • Du får glæde at have taget et coaching program som er udviklet af en af de bedste coaching skoler på markedet i dag. Det vil give dig mulighed for at udvikle dig videre indenfor Coaching og bæredygtig ledelse og kommunikation. PDLG har haft flere tusinde ledere gennem deres coaching programmer.

Praktisk information

Dato – Vi afventer Coronaen
Tidspunkt –
Sted – Symbion, Fruebjergvej 3, 2100 København Ø
Pris – 6500 kr. excl. moms per. person
Tilmeldingsfrist –
Afmeldingsfrist –

Facilitator

Jens Christian Aagenæs

Kontakt os for tilmelding eller besøg her

Comments are closed.