Program Intromøde

Præsentation af de 17 verdensmål for bæredygtig udvikling, og introduktion til hvordan I kan starte udviklingen af en bæredygtige proces.

Målgruppe

Ledere, medarbejdere, procesansvarlige, projektledere, som er nysgerrige for at komme i gang med den grønne udvikling i organisationen, og som ønsker at blive inspireret og blive klogere på hvordan denne udviklings proces kan se ud.

Indhold

  • Introduktion til de 17 verdensmål og delmål og hvordan vi konkret arbejder med dem i forhold til jeres bæredygtige udviklingsproces.
  • Introduktion til hvordan SUSTAINABILITYNOW konkret vil bidrage til udvikling af jeres processer, og lede jer mod jeres overordnede udviklingsmål.

Udbytte

  • I får en bedre forståelse for ideen bag de 17 verdensmål og delmål og for hvordan de hænger sammen, og hvilke mål der kunne være vigtige for jer at arbejde med.  
  • I bliver introduceret til SUSTAINABILITYNOW´S tilgang til den bæredygtige udviklingsproces, og konkret hvordan vi kan inspirere og støtte jer i jeres arbejde for at udvikle en bæredygtig organisation.

Praktisk information

Vi kommer gerne ud i jeres virksomhed og holder denne introduktion.

Datoer virtuelt møde:

Der er ingen kommende begivenheder.

Medie: Microsoft Teams – Maks. 10 deltagere. Tilmelding senest 2 dage før. I vil modtage link.

Sprog: Dette kan afholdes på dansk og engelsk

Pris: Gratis
Afmelding: min. 24 timer før

Facilitator

Jens Christian Aagenæs

Se hele kursuskalenderen her

Comments are closed.