Introduktionsmøde

Hvordan kan bæredygtighed skabe værdi for dig og din forretning?

indtroduktionsmøde - intromøde

Hos Sustainabilitynow er vi klar til morgendagens forandring. Vi arbejder med et bredt spektre af bæredygtige principper. Dem vil rigtigt gerne dele med dig, det vigtigste for os er dog at du ser at de kan skabe værdi for jer.

Vi vil derfor gå langt for at forstå din virksomhed og din verden, så vi sammen kan skabe de bedste rammer for den bæredygtigudvikling der giver mening for jer.

Book dit intromøde allerede i dag

Der er ingen kommende begivenheder.

Skræddersyet til dig

Som noget nyt tilbyder vi nu uformelle intro møder, hvor vi enten kommer ud til dig, eller mødes digitalt. Her kan vi så afklare hvilke værktøjer der vil give mening og skabe konkret værdi ud fra din situation og med baggrund i din forretning.
På denne måde sikrer vi at vi optimerer din virksomhed og løser dine udfordringer med afsæt i bæredygtig udvikling og fremgang.

I vores intromøde vil vi også tale om FNs verdensmål og især hvilke der vil kunne skabe forretningsfordele for dig. Det er samtidig en unik mulighed for at adskille og distancere dig fra dine konkurrenter.
Uanset baggrunden for dit arbejdsfelt har vi mulighed for at skærpe din forretning og skabe værdi på din bundlinie.

digitale intromøder

Vi er alle berørte af Covid-19. Det er derfor naturligt for os hvis du foretrækker at vi mødes digitalt. Uanset om vi skal komme til dig eller vi mødes virtuelt, så er det vigtigt at vi mødes. Det er netop gennem mødet mellem mennesker vi sammen kan skabe de forandringer som du og vi har brug for.

Book intromøde allerede i dag

Der er ingen kommende begivenheder.

Mere viden

Læs mere om hvordan du kan få succes gennem bæredygtige processer i din virksomhed;

Comments are closed.