Kurser og forløb

Kurser og forløb

introduktion

Introduktionsmøde

Vil du lære hvordan bæredygtighed kan skabe værdi for dig og din forretning?
Hos Sustainabilitynow er vi klar til morgendagens forandring. Vi arbejder med et bredt spektre af bæredygtige principper. Dem vil rigtigt gerne dele med dig, det vigtigste for os er dog at du ser at de kan skabe værdi for jer.

Der er ingen kommende begivenheder.

Se hele kalenderen her


green and lean

Green & Lean

I dette kursus vil vi gennemgå værdien af lean som et vigtigt værktøj til at finde mulige potentialer for optimering og besparelser, og vigtigheden af professionel ledelse og involvering af medarbejdere for at skabe bæredygtig resultater. Vi vil arbejde med forskellige cases fra virksomheden.

Der er ingen kommende begivenheder.


flerdages workshop i bæredygtighed

Udviklings Workshop for ledere & medarbejdere

Denne workshop er for ledere og medarbejdere der gerne vil arbejde sammen for at udvikle bæredygtige processer i organisationen. Vi tager udgangspunkt i FNs 17 verdensmål for bæredygtig udvikling, og delmålene, for at få den fulde forståelse for sammenhængen mellem dem. Derved sikre vi også hvilke af verdensmålene i bør have fokus på.

Se hele kalenderen her


sustainability

Corporate Purpose

Purpose rettet ledelse har en positiv indvirkning på indtjening, arbejdsglæde, medarbejdertiltrækning, performance og kundeloyalitet.

Det er vigtigt at alle forstår organisationens Purpose. Forstår hvad den betyder for dem, og at de får muligheden for at involvere sig i den og forstå deres egen rolle i forhold til den.

Det er en vedvarende ledelsesopgave at få det overordnede Purpose til at smelte sammen med medarbejdernes individuelle formål. Vores opgave er hvordan vi i lederrollen kan engagere vore medarbejdere i en dybere organisatorisk eksistensberettigelse.

Programmet er bygget op som et 2 dage Virtuelt program.

Næste Mini workshop

Der er ingen kommende begivenheder.

Se hele kalenderen her

  • r

Bæredygtig ledelse

Bæredygtig Ledelse

“Selvfølgelig kan vi ikke fortsætte som hidtil i en verden med snart otte milliarder mennesker og med teknologier, kemikalier, processer og andet, der er i stand til negativt at påvirke alt levende på jorden på måder, med en styrke og i et omfang, der aldrig er set magen til. Selvfølgelig kan vi mennesker ikke blive ved med at tillade os at handle på disse måder og i dette omfang. Der er behov for business as un-usual. Steen Hildebrandt, professor og forfatter.


Resiliens

Resiliens

Begrebet resiliens har fået ny aktualitet, efter at covid-19-virussen har vist, hvor ekstremt sårbare den globaliserede, effektiviserede og optimerede verden gør os. Forskningen i resiliens giver os nogle fingerpeg om, hvordan vi fremover kan være mere modstandsdygtige.

Det er derfor begrebet resiliens er blevet et nøgleord. Resiliens betyder modstandsdygtig og livskraftig. Når et system er resilient, kan det modstå pludselige forandringer og chok, og det kan hurtigt komme sig igen efter en krise. 

Se hele kalenderen her


indvolverede medarbejdere

Involverede medarbejdere

For at skabe bæredygtige vækst, må den enkelte medarbejder i organisationen forstå virksomhedens formål med den bæredygtige proces, og hvad han/hun bidrager med i processen for at skabe de bæredygtige løsninger.


bæredygtighed

Coaching Advantage

Coaching for Leaders

Coaching Advantage programmet er et af de vigtigste coaching programmer for ledere der ønsker at udvikle fremtidens ledere der ønsker at udvikle bæredygtige organisationer, og sikre vår klode for kommende generationer. At lære kunsten at kommunikere intelligent, og udvikle medarbejdernes styrker, og forøge medarbejdertilfredshed og skabe varige resultater.

Se hele kalenderen her

  • Advantage
  • Online

International Business Coach uddannelse

The Business Coaching Advantage Certification Program™ er en virtuel uddannelse, som starter i september hvert år. Al undervisning foregår i et virtuellt klasserum, hvor datoer og tidspunkter er fastlagt fra start til slut. Du træder ind i det virtuelle klasserum, og mødes med den samme gruppe af internationale med – studerende til hver time under hele uddannelsen. Undervisningen foregår på engelsk. Datoer kommer snart.

Se hele kalenderen her

  • Advanced
  • Online


Mentor uddannelse

Mentoruddannelsen er for ledere og andre som gerne vil ind i en Mentor funktion, og inspirere og udvikle andre gennem at give af sig selv og ens egne erfaringer. Programmet er også velegnet for dig som er bestyrelsesmedlem, projektleder eller har et andet ledende ansvar, og som kan se værdien i at kunne påtage sig mentor rollen for at få medarbejdere til at blomstre og skabe forbedrede resultater i organisationen.

Der er ingen kommende begivenheder.

Se hele kalenderen her

INTERNE FORLØB

Vi opbygger også forløb der er special designet til jer og jeres virksomheds udfordringer.
Kontakt os her for at høre hvordan vi kan skabe bæredygtig vækst for din virksomhed
.
SUSTAINABILITYNOW

Comments are closed.