Kreativ proces udvikling

giv slip og styrk de kreative processer

Kreativitet er afgørende for at kunne skabe den nye morgendag. Vi skal turde at tænke radikale løsninger, det er tanke energien som skaber resultaterne. Vi skal turde fejle, og lære af de fejl vi laver. Vi må ikke frygte at tænke for radikalt, det er i den kreative proces vi nærmer os fremtidens løsninger. At tænke kreativ proces udvikling kræver mod.

Hvilken betydning vil det have for jer, hvis I begynder at udvikle mere kreative processer? Hvordan vil det påvirke jeres virksomhed?

  1. Kreativ ledelse

Hvis du som leder skal få det bedste ud af dine medarbejdere, skal du turde give slip, så de kan mærke at du stoler på dem. De skal have muligheden for at udfolde deres kreativitet. Du skal selvfølgelig følge op, men uden at de føler at det er kontrol. Du skal anerkende dem for deres mod og kreativitet. Du skal selv turde give slip, og vise dem den tillid de fortjener.

Uden en bæredygtig tilgang til ledelse, kommer vi ikke til at kunne skabe den nye morgendag. Det mindset en bæredygtige leder viser er mod til at tage chancer, er resilient og vedholdende.  

Resiliens er evnen til at få succes både personligt og professionelt midt i et højt presset, hurtigt tempo og konstant skiftende miljø.

Vis tillid, tilpasningsevne og fleksibilitet. Vis energi og udholdenhed ved at opfylde udfordrende mål – fysisk sundhed

Træk på alle livets områder for at opretholde et sundt afbalanceret perspektiv – følelsesmæssigt velvære

Meget stressrelateret fravær skyldes linje-leders opførsel over for deres personale og deres afvisning eller manglende evne til at identificere, hvornår medarbejdere lider af stress

Bliv inspireret af Daniel Goleman

Comments are closed.