Involverede medarbejdere

For at skabe bæredygtige vækst, må den enkelte medarbejder i organisationen forstå virksomhedens formål med den bæredygtige proces, og hvad han/hun bidrager med i processen for at skabe de bæredygtige løsninger.

At have en stærk følelse af formål, kan definere kulturen i virksomheden. Det giver folk en klar fornemmelse af, hvad deres bidrag til virksomheden betyder, samt hvordan de skal gøre tingene hver dag. Det gør deres arbejde mere meningsfuldt – en vigtig motivator for alle medarbejdere, fordi vi alle har et medfødt ønske om at bidrage til noget større.

Mennesker forbinder sig med virksomhedens formål med deres hjerter og deres sind, og vi ved, at det bedste arbejde sker, når folk bekymrer sig dybt om, hvad de laver og hvorfor.

Hvis alle i virksomheden er justeret til nå et fælles formål, kan de forstå behovet for transformation – og dette giver dem mulighed for at omfavne det, snarere end at frygte det.

For at skabe bæredygtige resultater er det vigtigt at bæredygtighed ikke kun er et mål, men også en del af processen, dvs. at vi som organisation skaber et bæredygtigt liv for medarbejderne i processen mod målet.

Hvad vil organisationen få ud af processen?

Medarbejdere der er dedikeret til at skabe bæredygtige løsninger, og der forstår deres egen betydning for den bæredygtige proces, og har taget ejerskab til processen.

De indvolverede medarbejdere vil dermed være en stor ressource for virksomheder der bevæger sig i en bæredygtig retning.

Comments are closed.