Hvordan påvirker Covid – 19 mulighederne for at markedsføre os på nye hjemme- og eksport- markeder?

Din virksomhed er ramt, men du kan komme videre

Hjemmekontor er blevet virksomhedernes hit, verden er ændret på mange måder på grund af Covid-19, ikke mindst på måden vi omgås. Forretnings relationer har fået nye mønstre, vi arbejder mere hjemmefra. Møder er virtuelle. Vi er forhindret i at rejse ud og besøge vores kunder. Ændringer på godt og ondt, som kommer til at være en del af vores hverdag i mange år.

Det er vigtigt at vi er meget realistiske i vores tilgang, og det er også vigtigt at vi ikke lader os bremse af unødvendig frygt, og maler fanden på væggen. Det vi har lært om konsekvenserne af Covid – 19, er at den skaber frygt, en meget naturlig frygt. Det er vigtigt at vi ikke lader os bremse af den, og bliver handlingslammede. Vi har brug for al den kreativitet, innovation som findes, så vi kan udvikle os i en bæredygtig retning.

Hvordan ser verden ud i dag?

Covid – 19 har haft stor indflydelse på hele vores liv, økonomisk, socialt, sundhedsmæssigt. Når vi skal ud og opdyrke nye markeder, er det vigtigt at vi er meget realistiske i forhold til hvor kunderne er. Vi er nødt til at sætte os ordentlig ind i virksomhedernes situation, så vi møder dem der hvor de er. At vores kommunikation med dem viser at vi er interesseret i at forstå dem. Sætte os ind i hvilke behov de har i dag, og hvad kan vi gøre for dem på nuværende tidspunkt!

DI har skrevet denne meget interessante artikel, hvor vi får et meget tydeligt billede af vores nuværende markedssituation, og hvordan den påvirker vores tilgang til markedsudvikling.

Svag efterspørgsel truer virksomhedernes salg

Læs hele analysen fra DI her

Hvordan takler vi denne situation?

covid har betydning for vores tilgang til markedet

Ved ikke at gå i gang med opgaven at åbne nye døre til nye kunder, hvor vi kommer med en indstilling af dette nytter ikke alligevel. Det handler om at have en positiv indstilling om at der altid kan være muligheder, og at det vigtigste er at opbygge en relation, og hvad kan vi gøre for dem i deres nuværende situation.

Du er selv herre over dit mindset!

Comments are closed.