Corporate Purpose

Purpose rettet ledelse har en positiv indvirkning på indtjening, arbejdsglæde, medarbejdertiltrækning, performance og kundeloyalitet.

Det er vigtigt at alle forstår organisationens Purpose. Forstår hvad den betyder for dem, og at de får muligheden for at involvere sig i den og forstå deres egen rolle i forhold til den.

Det er en vedvarende ledelsesopgave at få det overordnede Purpose til at smelte sammen med medarbejdernes individuelle formål. Vores opgave er hvordan vi i lederrollen kan engagere vore medarbejdere i en dybere organisatorisk eksistensberettigelse.

Programmet er bygget op omkring 2 virtuelle moduler, med 1 uges mellemrum.

Målgruppe

Beslutningstagere, ledere, proceskonsulenter, projektledere, medarbejdere der har forstået vigtigheden af et klart Purpose i forbindelse med udviklingen af en grønnere strategi og mere bæredygtige processer. 

Indhold

  • Introduktion til purpose baseret ledelse, og hvilken betydning det har for os som ledere og medarbejdere at have en Purpose.
  • I kommer til at arbejde med udvikling af jeres individuelle formål Purpose, og sammen i grupper give hinanden feedback på processen. 

Udbytte

  • Du får hjælp til at udvikle dit eget Purpose, og hvad det betyder for udviklingen af den grønne retning du selv ønsker for virksomheden.   

Praktisk information

Dato Modul 1

Dato Modul 2
Medie – Teams – Adgangs link, vil blive sendt til din mail adresse dagen før kurset.
Pris – 6500 kr. excl. moms per. person

Facilitator

Jens Christian Aagenæs

Kontakt os for tilmelding eller besøg her

Comments are closed.